Matrix transport

3 belangrijke tips voor het transporteren van je motor

Geplaatst op

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat steeds meer mensen willen gaan genieten van heerlijke ritjes op hun motors. Sommigen nemen hun motor zelfs mee op vakantie naar het buitenland of naar de campinglocatie in Nederland. De makkelijkste manier is natuurlijk om zelf op de motor te stappen en naar de plaats van bestemming af te reizen. Het enige probleem daarmee is dat, zeker wanneer je een langere tijd op vakantie wil, je maar beperkte ruimte hebt om spullen mee te nemen op de motor in vergelijking met de auto. Soms kan het dan handig zijn om je motor los te vervoeren. Mocht je dat willen doen, dan is het belangrijk dat je met bepaalde zaken rekening houdt. In deze blog geven we je daarom 3 belangrijke tips om ervoor te zorgen dat het transporteren van je motor op rolletjes loopt.

Tip #1: Maak gebruik van oprijplaten

Als je je motor wil gaan transporteren door middel van een aanhangwagen, dan is het belangrijk dat je goed nadenkt over hoe je de motor op de aanhangwagen wil gaan krijgen. Het is immers niet zo dat het een klusje is wat met een paar sterke kerels opgelost is! Je kunt het beste oprijplaten gebruiken zodat je de motor eenvoudig op de aanhangwagen kunt rijden. Let op dat je dit niet in een noodgang doet, want je zult niet de eerste zijn die op het internet verschijnt met een dergelijke stunt.

Ben je op zoek naar een goede aanbieder van (aluminium) oprijplaten? Dan adviseren wij je om eens te kijken op de website van www.alurijplaten.nl.

Tip #2: Zorg ervoor dat je motor goed is bevestigd

Het spreekt misschien voor zich, maar niet iedereen is zich bewust van zijn of haar tekortkomingen. Sommigen denken namelijk dat ze een bepaald klusje wel kunnen klaren om vervolgens te ervaren dat ze zich enorm hebben vergist! Wij raden je aan om heel goed na te gaan of je precies weet hoe je je motor moet bevestigen op de aanhangwagen. Het is immers niet altijd even eenvoudig om dit zonder enige ervaring te doen. 

Tip #3: Laat je motor bezorgen

Alles is te koop! Er is bijna geen dienst die je kunt bedenken die niet bestaat. Zo zijn er bijvoorbeeld ook bezorgdiensten voor je motor. Je kunt je motor laten bezorgen op het adres van je vakantiebestemming. Op die manier hoef je je zelf helemaal niet druk te maken over de haken en de ogen die gepaard gaan met het meenemen van je motor op vakantie. Er zijn verschillende aanbieders die deze taak van je overnemen en nog voor scherpe prijzen ook!

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs vol van informatie over de transportsector. Blijf op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ matrixtransport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden