Matrix transport

Bescherm de velgen van je auto met een velgbeschermer

Geplaatst op

Iedereen kent het wel dat je tijdens het parkeren per ongeluk net de stoeprand raakt. Het geluid alleen is angstaanjagend. Zit er nu een flinke kras op mijn velgen? Zeker als je net een nieuwe auto hebt gekocht of een auto huurt of leent, dan wil je geen lelijke schade aan de velgen. Een velgbeschermer biedt een uitkomst. 

Hoe werkt een velgbeschermer? 

Een velgbeschermer is een soort kunststof ring die op de velgen van je auto kan worden geklikt. Het creëert als het ware een afstand tussen de velgen en bijvoorbeeld de stoeprand. Het is als het ware een barrière en vangt de eerste klap op. Omdat er een afstand wordt gecreëerd, zijn je velgen veilig. Het materiaal is een harde hoogwaardige kunststof, die niet zo snel zal slijten. Het is raadzaam om een velgbeschermer te laten plaatsen door een gespecialiseerde dealer. Op die manier weet je zeker dat het goed gemonteerd is.   

Met zekerheid de weg op

Zeker als je net een nieuwe auto hebt gekocht, een auto least of leent van een vriend of familielid, dan wil je velgen zolang mogelijk mooi houden. Een velgbeschermer is dan een uitstekende aankoop. Al ben je een zeer ervaren rijder, het kan toch een keer voorkomen dat je bijvoorbeeld moet uitwijken en daardoor de stoeprand schaaft. Het resultaat zonder velgbeschermer is dan ook een lelijke schade, die niet zo snel is weg te halen. Eenmaal gemonteerd, dan kan je met zekerheid de weg opgaan. 

Beschikbaar voor nagenoeg alle banden/velgen combinaties

Een velgbeschermer kun je aanschaffen voor nagenoeg alle banden en velgen combinaties. Zo is het mogelijk voor banden van 12 inch, maar ook op grote banden van zo’n 24 inch kan de velgbeschermer worden gemonteerd. Je hebt veelal een keuze uit de kleur kunststof. Op die manier creëer je een esthetisch uiterlijk. Naast dat je velgen beschermd zijn tegen slijtage tijdens inparkeren of uitwijken, ogen ze dus ook nog eens mooi. Daarnaast bespaar je flink op kosten. De velgen hoeven eenmaal niet vervangen te worden, omdat ze goed beschermd zijn!

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs vol van informatie over de transportsector. Blijf op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ matrixtransport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden