Matrix transport

Busje komt zo!

Geplaatst op

Met een busje verhuizen gaat supersnel. Je hoeft niet lang te wachten en hebt geen speciaal rijbewijs nodig, zoals met een vrachtwagen. Ook is een chauffeur, extra brandstofkosten en veel parkeerplek voor de vrachtauto allemaal niet nodig. Een busje is zo te parkeren en te legen. In deze blog een aantal tips om beter te verhuizen.

Maak een plan

Niemand wil zonder plan verhuizen. Dat is zo ontzettend onhandig en niemand weet waar ze aan toe zijn. Je bent afhankelijk van veel mensen en die wil je wel zo goed mogelijk een  structuur bieden. Breng bijvoorbeeld een codering op de dozen aan die correspondeert met de kamers in je nieuwe huis. Zo raak je geen dozen kwijt en is het allemaal vlot geregeld.

Maak spullen goed vast

Als je kasten versleept, dan is het heel erg slim om de lades leeg te maken en vervolgens dicht te plakken, zo kunnen ze niet aan de wandel gaan terwijl je aan het rijden bent. In veel bussen vind je ook bevestigingsmaterialen waarmee je bijvoorbeeld kasten tegen de wand kunt bevestigen.

Vervoer apparatuur in de eigen doos

Een apparaat komt meestal in een doos naar je toe via de online bestelling of je haalt hem op bij een winkel. Hoe het ook zij: deze dozen hebben van zichzelf al bescherming, bijvoorbeeld piepschuim. Superhandig om hiermee je verhuizing te regelen. Doe je audioapparatuur in zo’n doos en daarmee kun je dan veilig verhuizen. Bewaar dus altijd de dozen van de audio visuele apparatuur die je hebt.

Huur een busje zodat je snel kunt verhuizen

Het komt wel voor, dat mensen met een vrachtauto willen verhuizen en soms is het niet anders, omdat de inboedel gewoon te groot is en je met busjes te vaak heen en weer moet rijden. Maar als het wel kan, kies dan voor een busje huren. ‘Waarom dan wel’, zul je je afvragen? Deze zijn namelijk heel snel te parkeren en vragen geen speciaal rijbewijs. Voor een grote vrachtauto moet je ook een chauffeur in dienst nemen. Het een en ander loopt dan al snel in de papieren. Wil je een beetje low budget verhuizen: een busje huren, of misschien wel twee, is dan een uitstekende optie! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs vol van informatie over de transportsector. Blijf op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ matrixtransport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden