Matrix transport

De populairste auto’s voor je bruiloft

Geplaatst op

Bij het plannen van een bruiloft is het meer dan waarschijnlijk dat je in stijl wilt reizen. Er is geen mooiere manier dan gereden te worden door een volledige geüniformeerde chauffeur in een luxe auto. De keuze aan voertuigen die vandaag de dag  te huur zijn is echter immens. Variërend van vintage auto’s uit de jaren 20, klassieke auto’s uit de jaren 60 tot de nieuwste luxe sportauto’s. Om ervoor te zorgen dat jij wat vindt, hebben wij de populairste trouwauto’s op een rij gezet in deze blog.

Ferrari

De Ferrari is een opvallende Italiaanse sportwagen met 2 zitplaatsen.  Dit is dus ideaal voor het vervoer van de bruidegom en hij zal zeker opvallen. De auto van de bruidegom is meestal alleen nodig voor de rit naar de ceremonie toe, daarna vertrekken de bruid en bruidegom samen in de auto van de bruid.

Rolls-Royce

De stijl van de jaren 1930 wordt weerspiegeld in deze indrukwekkende limousine met treeplanken voor gemakkelijke toegang. Deze auto heeft zeer fotogenieke koplampen, whitewall banden en spaakwielen. Binnenin is de hoofdcabine indrukwekkend met twee inzittenden, maar er kunnen ook bijzetzetels worden gebruikt om het aantal passagiers te verhogen tot 6. Veel van deze auto’s zijn traditioneel te vinden in het wit.

Lamborghini Aventador

De concurrent van de Ferrari is de Lamborghini Aventador. Deze sportieve en exclusieve auto is wederom een prachtige optie voor de bruidegom om naar de ceremonie te komen. De Aventador biedt de meest verbluffende prestaties. Hij is angstaanjagend snel en komt niks tekort wat betreft grip en stabiliteit. Als kers op de taart heeft de Aventador Roadster een dak dat open kan. Dit geeft een nog hoger showgehalte.

Bentley ‘R’ Type

De Bentley ‘R’ Type is één van de meest populaire klassieke auto’s uit de jaren 50 om te huren voor bruiloften. De indrukwekkende koplampen met vleugel montage, de onmiskenbare Bentley grille met de Flying ‘B’ mascotte en een zacht leder en gepolijst houtwerk binnenin, maken dit als een dames- of herenclub op wielen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs vol van informatie over de transportsector. Blijf op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ matrixtransport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden