Matrix transport

De voordelen van transportkisten

Geplaatst op

Om je vracht op een veilige manier te vervoeren, zijn transportkisten een goed middel. De kisten zijn sterk en zorgen ervoor dat je vracht geen kant op kan. Maar waarom moet je nou kiezen voor transportkisten? Dit zijn de voordelen.

Transportkisten worden gemaakt van verschillende materialen

De transportkisten worden gemaakt van diverse materialen. Zo heb je de keuze uit hout, multiplex en betonplex. Je kiest zelf welk materiaal het beste past bij de vracht die je wilt transporteren. Door te kiezen voor multiplex en betonplex bespaar je kosten van de transport. 

Transportkisten van hout zijn milieuvriendelijker

Maar als je niet per se hoeft te besparen op de kosten, dan raden we aan om gebruik te maken van houten transportkisten. Deze kisten zijn recyclebaar. Dat is natuurlijk een stuk beter dan transportkisten van multiplex of betonplex. 

Transportkisten met ISPM 15 keurmerk

Ga je de vracht transporteren naar het buitenland en kies je voor een houten transportkist? Dan is het voor een aantal landen verplicht dat de vracht een ISPM 15 keurmerk heeft. De ISPM 15 norm houdt in dat de transportkist voldoet aan alle internationale exporteisen. 

De vracht is beschermd

Door te kiezen voor de juiste transportkist ben je ervan verzekerd dat de vracht beschermd is. De kisten vangen alle eventuele stoten op en de vracht blijft in een goede staat. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat de kisten waterdicht zijn. 

Transportkisten op maat

Het voordeel met transportkisten is ook nog eens dat je ze precies op maat kan laten maken. Kies je voor de transportkisten van Vanleyenpackaging, dan is het zelfs nog mogelijk om de transportkisten op locatie in elkaar te zetten met de vracht erin. Zo hoef je er slechts weinig moeite voor te doen om je vracht veilig en schadeloos te exporteren naar zijn nieuwe locatie. 

De expert op het gebied van transportkisten

De expert op het gebied van verpakkingen voor vracht, is vanleyenpackaging.nl. Op deze website vind je transportkisten, houten kisten, kratten etc. Ben je ook nog op zoek naar pallets? Ook daarvoor kan je terecht bij dit bedrijf. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs vol van informatie over de transportsector. Blijf op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ matrixtransport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden