Matrix transport

Het gemak van aanhangers | check de voordelen!

Geplaatst op

Als je ooit bent verhuisd, weet je dat daar veel gedoe bij komt kijken. Het verhuizen van de inboedel van je huis en je gezin is een uitputtend proces. Voordat al het inpakken en inladen begint, moet je plannen maken. Wat als er nu een interessante opties om te verhuizen zijn die ook rekening houdt met je budget? Juist, we hebben het over de aanhanger. We vertellen je meer over aanhangers en wat de voordelen zijn. 

Veel gekochte aanhangers

Open aanhangers zijn de meest voorkomende manier om dingen te vervoeren.

Mensen gebruiken deze aanhangers om een aantal redenen. Ze zijn vooral goedkoper dan gesloten trailers en verreweg de meest praktische manier om zaken te vervoeren. Bestuurders die gebruik maken van open aanhangers hebben ook het voordeel van vrij zicht. Dat maakt het gemakkelijker om te zien of er tijdens het transport iets mis gaat. Open aanhangers wegen minder dan gesloten trailers. Daardoor zijn ze zuiniger met brandstof en beter voor het milieu. Vandeburgwal verhuurt je graag een aanhangwagen die helemaal bij je wensen past. 

Aanhangeropties te over

Als er open aanhangers zijn, dan ligt het voor de hand aan te nemen dat er ook gesloten aanhangers zijn. Die kun je heel goed gebruiken voor zaken die absoluut niet nat mogen worden. Ook dieren worden bij voorkeur met een gesloten aanhanger vervoert. Zo raken ze niet in paniek wanneer ze van A naar B reizen over de weg. Een paard vervoer je dus in een gesloten aanhanger / trailer. Zou je dit niet doen, dan zijn de gevolgen niet te overzien met zo’n groot dier op de weg. 

Aanhanger kopen of huren 

Het is mogelijk om een aanhanger te kopen of te huren (lenen kan ook altijd nog). Dit ding is goed voor allerlei zaken en is vaak een budgettechnisch zeer interessante optie bij een verhuizing. Heb je het ding maar 1 keer nodig dan kun je prima huren. Denk je hem vaker of zeer frequent nodig te hebben? Dan is het handig om hem aan te schaffen. Daarmee kun je ook weer geld verdienen, door bijvoorbeeld mensen te helpen met verhuizen en hiervoor een schappelijk doch leuk geldbedrag te vragen. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs vol van informatie over de transportsector. Blijf op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ matrixtransport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden