Matrix transport

Hoe personaliseer je een auto?

Geplaatst op

Vind je jouw auto maar standaard en ben je toe aan iets nieuws? Zorg dan dat je jouw auto personaliseert. Dit kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan carwrapping. In deze blog leggen we uit wat carwrapping is, en wat andere mogelijkheden zijn

Carwrapping

Carwrapping betekent eigenlijk het inpakken van je auto met speciaal folie. Deze folie kent qua design geen grenzen. We hebben super creatieve designs gezien. Een bekend ex-skiër en momenteel influencer: Jon Olsson, is een fervent autoliefhebber en maakt de mooiste auto’s nóg mooier. Hij heeft de afgelopen jaren verschillende auto’s gekocht, helemaal verbouwd, en vervolgens weer verkocht. Denk bijvoorbeeld aan een super stoere variant van de Audi Rs6, of een lamborghini met een skibox op het dak. Niets is te gek. Wat zijn auto’s zo uniek maken, is zijn kenmerkende gebruik van carwrapping. Een terugkerend thema is zijn ijskoude camo-wrap. Dit maakt van zijn elegante Bentley opeens een jeugdige, stoere automobiel. Carwrapping hoeft helemaal niet zo over de top te zijn als bij Jon Olsson (hoewel het jouw auto wel super uniek maakt). Wat het meeste voorkomt in Nederland, is een matte carwrap of reclame wrapping. Door je auto te voorzien van een matte wrap, krijgt je auto opeens een heel andere stijl: wat stoerder. Reclame wrapping wordt, zoals het benoemd is, gebruikt om reclame te maken. 

Interieur

Het interieur is even belangrijk als het uiterlijk. Misschien niet voor de mensen op de weg, maar zeker voor het geheel van de auto: details maken het verschil. Als je jouw auto gaat transformeren, denk dan ook aan de details van het interieur. Je kunt namelijk heel gemakkelijk details in het dashboard en in de stoelen laten maken.  

Velgen

Waar mensen vaak niet bij stilstaan is hoe belangrijk velgen zijn. Velgen kunnen een auto maken of breken. Onze tip is dus om extra te betalen voor velgen, hoe groter hoe beter. Gelukkig hebben veel automerken tegenwoordig online de optie om de velgen aan te passen. Zo kun je goed kijken welke velgen jij het mooiste vindt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs vol van informatie over de transportsector. Blijf op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ matrixtransport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden