Matrix transport

Snel letselschade claimen

Geplaatst op

Letselschade (verlies van inkomen, depressies door trauma) komt je niet aanwaaien, maar het kan je wel overkomen. Zo kan het zijn dat iemand een ongeluk veroorzaakt en dat jij daar de dupe van bent. Hoe kom je daar uit? In deze blog nemen we deze materie met je door. Lees snel verder en ontdek hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

Snel letselschade claimen

Je moet het ijzersmeden wanneer het heet is. Is er een tegenpartij? Dan moet je direct aan de gang om een schadeclaim in te dienen. Het is goed om direct na een ongeval direct een dossier aan te leggen. Ben je er zelf toe instaat? Dan is het heel slim om foto’ s te maken en het politieverslag, getuigenverslagen en een calculatie van de schade te maken. We raden je af om zelf de schadeclaim af te handelen. De tegenpartij kan een advocaat of juridisch in de arm hebben genomen. Niet iedereen zal direct een schadeclaim accepteren. Daarom is het goed dat een jurist je bijstaat.

Hoeveel kost juridische bestand?

Voor het indienen van een schadeclaim maak je in feite geen kosten. Het is namelijk zo dat in de schadeclaim de kosten voor de juridische bestand ingebakken zitten. Jij betaalt dus niet, maar de tegenpartij. Het is wel belangrijk dat het bureau zeker is dat je een goede kans maakt, zodat ze hun werk niet noodgedwongen gratis moeten. Ze nemen dus alleen zaken aan die een goede kans maken. No cure, no pay. En die no pay is vervelend voor het juridisch bureau. Zorg dus voor het goede dossier waardoor het direct duidelijk is dat je zaak goed staat.

Conclusie

Na een ongeluk is het erg belangrijk dat je een goede hersteltijd hebt. Dan moet je gewoon je hoofd helemaal bij dit herstel hebben. Laat je daarom juridisch ondersteunen door een bureau dat van wanten weet. Zo weet je zeker dat het helemaal goed komt met het claimen van je letselschade.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs vol van informatie over de transportsector. Blijf op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ matrixtransport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden