Matrix transport

Transporten met een zeecontainer

Geplaatst op

Zeecontainer verhuur is een praktische oplossing indien je jouw producten wil verschepen over zee. Ze zijn waterdicht en winddicht, dat maakt het extra veilig om over zee te verschepen. Wat kost een zeecontainer en hoeveel soorten zijn er? Lees verder om meer te weten te komen.

Prijzen zeecontainer verhuur

Bij zeecontainer verhuur ben je veel goedkoper uit dan het kopen van een zeecontainer. Bij de aanschaf moet je denken aan een gemiddelde prijs van €3500, dit kan ook meer zijn maar is afhankelijk van het type zeecontainer. Als je er eentje koopt zul je meer geld kwijt zijn, maar als hij vele malen gebruikt wordt haal je dit er ook weer uit. Gaat het om een enkele reis? Kies dan voor zeecontainer verhuur. Binnen één jaar is de prijs van een zeecontainer van Shanghai naar Rotterdam wel 10 keer zo duur geworden. Bij zeecontainer verhuur kun je een scherpere prijs krijgen.

Soorten zeecontainers

Een zeecontainer komt in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van jouw product kies je een geïsoleerde container, een tankcontainer of open top container. Er zijn ook speciale soorten zoals inklapbare containers of platforms. Kijk vooral naar wat er nodig is om de goederen veilig te verschepen voordat je begint aan zeecontainer verhuur. Zo is er altijd een maximale beladingsgewicht per zeecontainer. 

Zeecontainer woningen

Zeecontainers gebruik je niet alleen om te verschepen, maar je kunt er zelfs een woning van bouwen. Meerdere mensen zijn je al voorgegaan! Het is een duurzame manier van het bouwen van een woning en de containers zijn goed geïsoleerd, wat het perfect maakt voor een woning. Je kunt de containers op maat laten maken en tegen elkaar aan plaatsen, zolang je creatief bent kan het er heel bijzonder uit zien.

Conclusie

Wil je goederen over zee verschepen? En gaat het niet om dagelijks transport, maar om enkele ladingen? Dan is het wijs om te kiezen voor zeecontainer verhuur. Er zijn verschillende soorten containers, zoek daarom goed uit welke het beste is voor jou. Je wilt natuurlijk niet dat de goederen niet meer in de juiste staat zijn als de in Nederland aan komen. Of kies voor een zeecontainer woning, mocht je de verhuur toch niet zo zien zitten. Een duurzame manier van wonen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs vol van informatie over de transportsector. Blijf op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ matrixtransport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden