Matrix transport

Voordelen kilometerregistratie transportbedrijf

Geplaatst op

Als transportbedrijf zijnde heb je een aantal medewerkers voor je rijden die vele uren op de weg zitten. Het is goed om van al deze ritten een overzichtelijke, digitale registratie te hebben. Er zijn diverse voordelen te noemen van kilometerregistratie voor een transportbedrijf. In deze blog willen we je daar meer over vertellen. Lees snel verder om de verschillende voordelen te ontdekken. Ben je klaar met deze blog, lees dan ook andere blogs van ons op het forum. Dan ben jij altijd op de hoogte.

Duidelijk overzicht gereden kilometers

Er zijn een aantal redenen waarom een kilometerregistratie belangrijk is. Een daarvan is het aan kunnen tonen bij de Belastingdienst dat het aantal gereden privékilometers maximaal 500 km per jaar is. Je kunt dit natuurlijk met een analoog systeem doen, bijvoorbeeld een boekje in het dashboardkastje van de desbetreffende auto of vrachtwagen, maar dit is niet secuur. Veel beter is het om over te stappen op een digitaal registratiesysteem.

GPS in auto

Een digitaal registratiesysteem komt ook met een ander voordeel, namelijk een GPS systeem in de auto, waarmee deze te volgen is. Zo kun je als ondernemer zien welke route de auto’s met het systeem dagelijks afleggen. Op deze manier is het mogelijk om te controleren of de medewerkers zich wel houden aan de werktijden. Daarnaast is het mogelijk om de registratiegegevens als bewijs aan te leveren wanneer er een conflict met de klant zou zijn. Dit conflict zouden kunnen gaan over de vraag of er daadwerkelijk een X-aantal uur gewerkt is op locatie. Het feit dat het registratiesysteem computergestuurd is, brengt de nodige objectiviteit met zich mee. Bij routevision.nl weten ze je van alles te vertellen over dit digitale registratiesysteem. Bezoek hun site en laat je informeren door deze experts.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs vol van informatie over de transportsector. Blijf op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ matrixtransport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden