Matrix transport

Wat is een studentchauffeur en wat zijn de voordelen?

Geplaatst op

Een Studentchauffeur is niet alleen een stuk goedkoper dan een reguliere chauffeur, deze expert op vier wielen biedt ook nog eens een flink stuk flexibiliteit en comfort. Veel ondernemers en particulieren zouden veel baat kunnen hebben bij een privé chauffeur, maar kostentechnisch komt dit niet altijd goed uit. Met de studentchauffeur is dat een heel andere koek. Lees snel verder om in deze blog te ontdekken hoe deze chauffeur het allemaal een stuk makkelijker voor je kan maken. 

Voordeel voor ondernemers

Er zijn tal van voordelen voor ondernemers verbonden met de studentchauffeur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een betere uitstraling wanneer je bij een klant aankomt of deze ophaalt van het vliegveld? Net even iets anders dan ze met de trein naar je kantoor laten komen. Zeker als het een potentiële grote klant betreft, is het een aanrader om een chauffeur voor je te laten rijden. Zo kom je direct over als een ondernemer die de zaken op orde heeft. Er zijn nog meer voordelen aan een studentchauffeur, waaronder: 

  • Kan de Bob zijn
  • Heeft kennis van de omgeving en kan de klant naar hotel brengen en uitleg geven over de stad
  • Zorgt ervoor dat jij in de spits door kunt werken en altijd ingelezen bij klanten aankomt. 

Veel zaken die moeite waard zijn om een studentchauffeur in de arm te nemen. 

Voordeel voor particulieren

Je hebt van die weekenden dat je liever niet achter het stuur zit, maar met de auto reizen is vaak wel erg praktisch. Daarom is de studentchauffeur een grote uitkomst. Jij hebt alle tijd om van het landschap te genieten, terwijl de chauffeur op de weg let. Ideaal voor een uitjes met de kinderen. Vooral heel handig omdat de chauffeur ook in je eigen auto kan rijden. Als Bob is de studentchauffeur ook geschikt. Laat je bijvoorbeeld in je eigen auto ophalen vanaf een borrel. De mogelijkheden zijn eindeloos met zo’n aardige studentchauffeur.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs vol van informatie over de transportsector. Blijf op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ matrixtransport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden