Matrix transport

Wat Nimatech voor je doet

Geplaatst op

Ben je een stratenmaker of hovenier? Dan heb je veel te maken met het leggen van stenen en dergelijke. Je wilt dit natuurlijk zo makkelijk mogelijk maken en de klus snel gedaan krijgen. Dat snappen wij, maar dat snapt Nimatech nog veel beter. Dit bedrijf helpt je uit de brand met haar machinale bestratingsoplossingen. Wij vertellen je in deze blog hoe ze dat doen en wat dit voor jou kan betekenen. 

Nimatech en machinale bestrating

Laten we maar beginnen bij de basis; machinale bestrating. Dit is waar Nimatech zich op richt en dat al vele jaren doet. Dit doet zij door machines te ontwerpen en ontwikkelen die het bestraten veel makkelijker maken. Zo zijn vacuumtechnieken hier een belangrijke speler in en wordt dit ook veel verkocht. Deze oplossingen zorgen ervoor dat je bestraten makkelijker en sneller gedaan krijgt. Het is dan ook een goede investering.

 

Nimatech richt zich naast het ontwikkelen, ontwerpen en verkopen van machinale bestratingsmachines, ook op het onderhoud en de keuring hiervan. Ze hebben een gedegen kennis van allerlei machines door hun jarenlange ervaring hiermee. Ook ze weten precies hoe alles in elkaar zit, waar wat moet en hoe het hoort. Je kunt er dan ook op aan dat je een goede oplossing voor je problemen aangeboden krijgt én dat je machine het na een bezoekje bij dit bedrijf weer doet. 

Werkwijze

Nimatech gaat op een bijzondere manier te werk. Dit komt omdat zij aan de hand van wensen uit de praktijk alle machines ontwerpt. Dit doet zij door nauw contact te onderhouden met stratenmakers en iedereen die zich bezighoudt met het bestraten en dergelijke. Zo weet zij precies wat er van haar gevraagd wordt en wat in de praktijk het beste werkt. Daarnaast verkoopt zij de machines die zij heeft ontwikkeld, maar verhuurt zij die ook. Dit betekent dat je de machines ook kunt proberen of gebruiken voor een kortere periode. Nimatech biedt dus echt een oplossing aan voor iedereen die te maken krijgt met bestrating en dergelijke. Je kunt daarnaast ook eens contact met hen opnemen om een goed beeld te krijgen bij wat zij voor je kunnen betekenen. Ze geven je namelijk ook graag advies over verschillende oplossingen en machines. Je kunt dus van een maatwerk behandeling op aan! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs vol van informatie over de transportsector. Blijf op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ matrixtransport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden